میثاقنامه استانداران دولت وفاق ملی چیست؟
پیش از ظهر دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ در اولین نشست مشترک اعضای کابینه و استانداران سراسر کشور در دولت چهاردهم که به ریاست دکتر مسعود پزشکیان رییسجمهور، برگزار شد، میثاقنامه استانداران دولت وفاق ملی قرائت و امضا شد. به گزارش گروه رسانه ای “برای ایران” به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، متن این میثاقنامه که
پیش از ظهر دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ در اولین نشست مشترک اعضای کابینه و استانداران سراسر کشور در دولت چهاردهم که به ریاست دکتر مسعود پزشکیان رییسجمهور، برگزار شد، میثاقنامه استانداران دولت وفاق ملی قرائت و امضا شد.
به گزارش گروه رسانه ای “برای ایران” به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، متن این میثاقنامه که به امضای تمام استانداران سراسر کشور رسید، به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
أَوْفُوا بِالْعَهْدِ إِنَّ الْعَهْدَ كَانَ مَسْئُولًا
در پیشگاه باعظمت پروردگاری که همواره از ظاهر و باطن ما آگاه است، من نیز همراه دیگر همکاران و همسنگران خدمت در وزارت کشور دولت چهاردهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با خود و خدای خویش عهد میبندم:
۱. همواره یاد و نام بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران «امام خمینی رحمت الله علیه» و شهیدان سرافراز را زنده بدارم و خود را متعهد به تحقق اهداف آنان بشمارم.
۲. در اجرای مسئولیتی که بر عهده گرفتهام رعایت قانون اساسی، سیاستهای کلی نظام، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و دیگر اسناد بالادستی بهویژه اوامر و رهنمودهای مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و سیاستهای اعلامی از سوی رئیسجمهور محترم خصوصا وفاق ملی، جذب حداکثری و رعایت عدالت و انصاف و نیز راهبردها و برنامههای ابلاغی وزارت کشور را الزامی بدانم.
۳. مسئولیتی را که بر عهده گرفتهام امانتی سنگین بدانم، از امتیازخواهی بپرهیزم و از این منصب برای تامین منافع خود و نزدیکان خود بهرهبرداری ننمایم.
۴. در عزل و نصبها اصل شایستهگزینی، کارآمدی و پاکدستی را رعایت نمایم.
۵. برای ایران، توسعه و پیشرفت استان، حل مشکلات و جبران عقبماندگیها، برنامه زمانبندیشده تدوین نمایم و با تسهیلگری، مشارکتجویی و بهرهگیری از ظرفیت همه نخبگان و مجامع علمی و تحقیقاتی فرصتهای نوین فراهم آورم.
۶. در راه پیشرفت استان، ایجاد امنیت پایدار، جذب سرمایه، محرومیتزدایی، افزایش سطح رفاه، بهداشت و درمان، فرهنگ، آموزش و ایفای دیگر وظایف دینی و شغلی با تمام توان بکوشم.
۷. برای عمران و پیشرفت حوزه ماموریت خود، حل مشکلات و جبران عقبماندگیها، برنامه زمانبندیشده تدوین نمایم و با تسهیلگری، مشارکتجویی و استمداد از همه نخبگان و مجامع علمی و تحقیقاتی فرصتهای نوین فراهم آورم.
۸. از امنیتیشدن پدیدههای اجتماعی پیشگیری نمایم و در راه پیشرفت استان، جذب سرمایه و ایجاد اشتغال، محرومیتزدایی، افزایش سطح رفاه، بهداشت و درمان، فرهنگ، آموزش و ایفای دیگر وظایف دینی، انقلابی و شغلی با تمام توان بکوشم.
۹. در کنار توجه خاص به امور اختصاصی استان، حفظ محیط زیست، مدیریت آمد و شد، انضباط اجتماعی، توسعه ناوگانهای مجهز و روز آمد حمل و نقل عمومی، احداث و تکمیل حمل و نقل ریلی درون شهری، زیباسازی و ایجاد محیطهای عمومی با نشاط، حمایت از نوآوران، یکپارچهسازی و تسهیل فرایند صدور مجوزها و توسعه سامانههای هوشمند در راستای تحقق دولت الکترونیک را در اولویت قرار دهم.
۱۰. برای مدیریت بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی از پیش چاره جویم، به آموزش عمومی و حرفهگرایی بخشهای متصدی مدیریت بحران و تقویت واحدهای امدادی و آتشنشانیها اهتمام ورزم.
۱۱. نسبت به ارزیابی واقعبینانه و پایش مستمر وضعیت جامعه و تقویت فرهنگ، اخلاق و عفت عمومی و تحکیم بنیان خانواده، اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی و نیز مسئولسازی همه نهادها و هماهنگساختن دستگاههای مختلف به منظور صیانت از فرهنگ عمومی و ارزشهای اسلامی بکوشم.
۱۲. مقامات محلی را با یکدیگر و همه آنان را با مقامات مرکزی هماهنگ و همافزا نمایم، در تشخیص و تعیین اولویتها از کارشناسان متعهد بهره گیرم و مراقب باشم که اشتغال به کارهای بزرگتر و مهمتر مرا از توجه به امور روزمره و جزئیات مهم غافل نسازد.
۱۳. از حقوق و آزادیهای شهروندان حمایت کنم، احزاب و سازمانهای مردم نهاد را فعالتر سازم و با عنایت به اینکه مردم ولی نعمت، راهنما و ناظر بر عملکرد صاحبمنصبان هستند، حق پرسش و اعتراضشان را با رعایت ساز و کارهای قانونی به رسمیت شناسم.
۱۴. از نقد خویش برآشفته نشوم و ضمن اینکه آن را یک هدیه الهی برای ارزیابی خود بدانم، در ترویج فرهنگ نقد و نصیحت بکوشم.
۱۵. در حفاظت از اسرار کشور، اموال عمومی، سرمایه انسانی و بهرهگیری از نیروهای بومی و رشد آنان، خصوصاً جوانان و بانوان بکوشم.
۱۶. ارزش زمان و قدر فرصت خدمتگزاری را بدانم و در مدیریت اوقات خویش جدی باشم، نظم را سرلوحه کارهای خویش قرار داده، از خلف وعده و تاخیر بیدلیل در انجام کارها، به ویژه امور مربوط به مراجعان خودداری کنم.
۱۷. از استبداد رای و شتابزدگی بپرهیزم و بهصورت منظم با نخبگان مومن، کارآشنا، نکتهسنج، صریح و صادق مشورت نمایم.
۱۸. به همگان مهر بورزم، آستانه تحمل خویش را افزایش دهم و تضیع حق الناس را خط قرمز خویش بشمارم.
۱۹. شفافیت را سرلوحه مدیریت قرار دهم و برای اطلاعرسانی اهمیت فراوان قائل شوم، ولی از بزرگنمایی یا تبلیغات رسانهای برای شخص خود بپرهیزم.
۲۰. در گزارشدهی به مردم و مقامات بالاتر، صداقت و در گزارشگیری از زیردستان، دقت داشته باشم، کار خوب پیشینیان و دیگران را ارج نهاده و به نام خود تمام نکنم.
۲۱. در اجتماعات مردمی و محافل و مجالسی که شرکت میکنم، توجه ویژه به ایثارگران و نیز کسانی داشته باشم که به طور معمول دیده نمیشوند.
۲۲. ارتقاء سطح رضایت مردم را در دستور کار خویش قرار داده و رضایت عامه را بر خشنودی زیادهخواهان ترجیح دهم.
۲۳. همه سرمایههای انسانی در حوزه ماموریت خویش را محترم شمرده، در راه تحقق شعارها و برنامههای رئیسجمهور محترم به خصوص وفاق ملی و جذب حداکثری بکوشم.
۲۴. لزوم نظارت و بازرسی رسمی و غیر رسمی و تفاوت نهادن میان درستکاران و خطاکاران را فراموش نکنم و خصوصا درستکاران را تشویق نمایم
۲۴. برای چگونگی اجرای بندهای مختلف این عهدنامه و جزئیات آن بیندیشم، بدون تسامح از خویش حسابرسی نمایم و در همه حال از خدای عالم و قادر مدد بجویم.
وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ ۚ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
نوزدهم آذر ۱۴۰۳»
برچسب ها :میثاقنامه استانداران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0