معاون اول رئيس جمهور در ديدار جمعی از اساتید دانشگاههای تهران:
رای مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیوستن مشروط ایران به پالرمو دستاورد بزرگی است

معاون اول رئیسجمهور تاکید کرد: رای مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیوستن مشروط ایران به پالرمو دستاورد بزرگی است و پیام سیاسی داشت. به گزارش گروه رسانه ای “برای ایران” به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، دكتر محمدرضا عارف در نشستی صميمانه، ميزبان جمعی از اساتيد دانشگاههای تهران بود تا پيشنهادات و نقد و نظرهای
معاون اول رئیسجمهور تاکید کرد: رای مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیوستن مشروط ایران به پالرمو دستاورد بزرگی است و پیام سیاسی داشت.
به گزارش گروه رسانه ای “برای ایران” به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، دكتر محمدرضا عارف در نشستی صميمانه، ميزبان جمعی از اساتيد دانشگاههای تهران بود تا پيشنهادات و نقد و نظرهای آنها در زمينه شيوه حكمرانی دولت وفاق و اصلاح رويكردها را بشنود.
در ابتداي اين جلسه، معاون اول رئيسجمهور با اظهار خشنودی از برگزاری چنين جلساتی، در توضيحی درباره عملكرد دولت چهاردهم در چند ماه گذشته گفت: اگر چه پيروزی دکتر پزشکیان در فضايي خاص رخ داد و امكان آماده شدن در مدت زمان طولانی براي انتخابات نبود اما اكنون شاهد آن هستيم كه شعار ايشان در حوزه «عدالت اجتماعی» خصوصا در بحث «اقوام» و «زنان» توفيق نسبی داشته و در كابينه از اهل سنت عزيز و بانوان حضور دارند و استاندار اهل سنت هم داريم.
وی ادامه داد: در بحث رفع فيلترينگ نيز نسبتا خوب عمل شده است، در اين حوزه میخواستيم به گونهای عمل كنيم كه دو يا سه ماه بعد مجبور نشويم دوباره به همان نقطه قبلی برگرديم و به همين دليل روندی منطقی را در پيش گرفتهايم.
معاون اول رئیسجمهور همچنین در خصوص بحث ناترازیها نیز گفت: در بحث ناترازیها هم كارهای بزرگی را شروع كردهايم و در همه اين موارد دكتر پزشكيان از نقطه نظرات و نقدهای اهل علم و دانشگاه استقبال ميكند.
دكتر عارف با اشاره به اينكه نگاه دولت به ناترازیها، بيان صادقانه مشكل با مردم و گفتوگو با صاحبان انقلاب است، گفت: ناترازی برق و ناترازی آب كه يك شبه بوجود نيامدهاند، اما راهبرد ما اين است كه به جای پنهان كردن موضوع، با صداقت با مردم گفتوگو کنیم.
وی در ادامه به بررسی روند پيروزی دولت وفاق در شرايط خاص سال گذشته و رويكرد رئيسجمهور در برخورد با مخالفان پرداخت و افزود: موضع دكتر پزشكيان اين است كه حملات و حتي حملههاي غيراخلاقي به دولت و شخص ايشان پاسخ داده نشود و اگر چه هزينههايی براي اين رويه پرداختهايم اما اتفاقات خوبی هم رقم خورده است .
معاون اول رئيسجمهور همچنين با اشاره به راي مجمع تشخيص مصلحت در خصوص پيوستن مشروط ایران به پالرمو گفت: اينكه دبيرخانه مجمع، گزارشهای بسيار دقيق، عميق و خوبی فراهم كرد و مجمع تشخيص مصلحت، در فضايی منطقی و اصولی به اين نتيجه رسيد، دستاورد بزرگی بود. اين رای، پيامی سياسی داشت و در صورت استفاده صحيح از آن، وارد فضای جديد ديپلماسی و تعامل بينالمللي شدهايم.
معاون اول رئيسجمهور در ادامه جلسه گفت : واقعيت اين است كه دولت چهاردهم بيش از دورههای قبلی، دانشگاهی است، رئيسجمهور و معاون اول دولت چهاردهم، از اساتيد دانشگاه هستند كه به اين عنوان افتخار میكنند و اينگونه نبوده كه تنها پسوند استاد داشته باشند ولي به دنبال كارهای سياسی و اجرايی بروند، از اين جهت، موفقيت يا عدم توفيق اين دولت، به دانشگاهيان برمیگردد.
وی خطاب به دانشگاهيان گفت: آنچه كه ما از شما به عنوان نماينده دانشگاهيان میخواهيم بپرسيم اين است كه دانشگاه چه كمكي به دولت میتواند بكند، البته میدانيم كه دانشگاه با تك تك استادان متفاوت است و برای آنكه بگوييم اين نظريه، نظريه دانشگاه و پشتوانهاش دانشگاه است، سازوكاری نياز است كه براي فراهم آوردن آن تلاش ميكنيم.
دكتر عارف در ادامه با اشاره به وضعيت معيشتی نامناسب اساتيد گفت: در اين زمينه هم راهبردمان حل كردن منطقی موضوع است تا وضعيت معيشتی اساتيد بهتر شود.
وی در ادامه گفت: ما بايد از ظرفيت دانشگاه كه هم خوشسابقه است و هم مردم قبولش دارند، به خوبی استفاده كنيم و از دانشگاهيان تقاضا كنيم كه راهكارهايشان را برای اداره بهتر كشور ارائه دهند.
دكتر عارف با اشاره به جايگاه والاي دانشگاه در جامعه ايران گفت: ما معتقديم كه اتكايمان بايد دانشگاه باشد، شما دانشگاهيان، تشكلها و كانونهای دانشگاهی به ما بگوييد كه برای بهتر شدن روند حكمرانی چه كاری میتوانيد انجام دهيد، آقاي دكتر پزشكيان به خوبی براي تشكلها و خصوصا تشكلهاي دانشگاهی وقت میگذارد و نظر دانشگاه و نگاه علمی را قبول دارد، اما دانشگاه نيز بايد سازوكاری را ايجاد كند تا از نظراتش استفاده شود، استفاده از ظرفيت بسيار بالای دانشگاه كه هم خوشسابقه است و هم خوب خدمت كرده و هم مردم قبولش دارند میتواند كمك بسيار خوبی به دولت باشد.
معاون اول رئيسجمهور همچنين در پاسخ به نظرات اساتيد دانشگاهی درباره لزوم استقلال دانشگاه افزود: طرح بزرگی را در زمينه استقلال دانشگاهها در نظر داريم كه در حال بررسی جوانب آن هستيم.
در ابتداي اين ديدار، گزارشی از نتايج ديدار معاون اول رئيسجمهور با دانشگاهيان در سفر استانی تبريز، براي اساتيد حاضر در جلسه بيان شد.
در اين ديدار، اساتيد و دانشگاهيان نيز به طرح نظرات خود در حوزههای مختلف حكمرانی پرداخته و نظرات صريح خود را خصوصا در زمينه مشكلات مربوط به استعلامهای اساتيد، مهاجرت نخبگان و اساتيد دانشگاه، مسائل معيشتی اساتيد با معاون اول رئيسجمهور در ميان گذاشتند.
برچسب ها :پالرمو ، مجمع تشخیص مصلحت نظام ، معاون اول رئيسجمهور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0